ANTALYA / KEPEZ - ŞEHİT METİN DARBAŞ ORTAOKULU

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız okulumuz bahçesinde  coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

8.Sınıflarda LGS Sistemi hakkındaki Gelişim ve Değişimlerin doğru ve sistematik bir şekilde öğrencilere aktarılması öğrencilerin bu süreç ile ilgili bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi önemlidir.LGS Sistemi ile ilgili Bilgilendirme çalışmaları yanında Görsel olarak İlimizde bulunan değişik puan türü ile öğrenci alan okulların Tanıtımlarını gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz 2018-2019 Yılı "GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ"Kapsamında düzenlenen "YAKAN TOP TURNUVASINDA" Yarı finale kalmışlardır.

Nis

Antalya İli Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Danışma Komisyonunun 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yerel Hedefler Doğrultusunda belirlenen

"BİREYSEL FARKLILIKLARA SAYGI" Semineri öğrencilerimize verilmiştir.

Nis

14 Mart 2019 Perşembe günü okul tanıtımı çerçevesinde "BİLİM ŞENLİĞİMİZ yapılmıştır.Bu şenliğimizde Antalya Orman Bölge Müdürlüğümüzle işbirliğine gidilerek  çevre ziyaretçi okul öğrencileri ile  fidan paylaşımı gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okulumuz Değerler Eğitimi kapsamında "GEÇMİŞTEN GELECEĞE" Kök bağlarını sağlamlaştırmak için büyüklerimize yaşlılarımıza saygıyı herzaman canlı ve diri tutacaklardır.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programımız okulumuzda günün anlam ve önemini içeren konuşmalar Orotoryo gösterisi,şiirler ve okul panolarımızın donatımı yapılarak anılmıştır.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 98.Yıl dönümünü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü programı düzenlendi. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Mrt

04.03.2019 tarihinde okulumuz öğrenci ve velilerimize yönelik "ÖFKE YÖNETİMİ"ile ilgili Eğitim Semineri verildi.

Mrt

27.02.2019 tarihinde okulumuz öğrencilerine "TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ /İHMAL İSTİSMAR EĞİTİMİ" verilmiştir.

Mrt

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik LGS de Başarıyı arttırma çalışmaları kapsamında Öğrenci-Veli-Okul  işbirliği içerisinde 28.02.2019  tarihinde Velilerimize Bilgilendirme Toplantısı Yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda Deprem Ve Yangına Karşı Tahliye Tatbikatı; Yangın Alarmlarının Çalması ile öğrenciler ve okulda bulunan çalışanlar ile Kontrollü bir şekilde Tahliye edilerek okul bahçemizde belirlenen güvenli alana alındı.

Şbt

2018/2019 Eğitim Öğretim yılı Şehit Metin Darbaş Ortaokulu 05.02.2019 - 2.dönem öğretmenler kurul toplantısı

Şbt

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Şehit Metin Darbaş Ortaokulu ve Odabaşı İmam Hatip Ortaokulunun okul idaresi öğretmenleri ve öğrencileri ile coşkulu bir şekilde Karne Törenini yaparak 1. Dönemini tamamladık, tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.